GRUNNLEGGENDE UNSMOKED BACON

Dette er en oppskrift på hva som kalles «grønn bacon», en unsmoked lett kurert svinekjøtt magen laget med bare salt og krydder, ingen nitrater. Det er ikke at jeg er mot nitrater, men noen ganger jeg liker en lett kurert, friskere-Tasting bacon med min sauterte greener, pasta eller bønner.

Jeg tilpasset min oppskrift fra Victoria Wise ‘ s American charcuterie, som er en av mine favoritt charcuterie bøker; Wise var en av de første kokker på Chez Panisse i Berkeley tilbake i begynnelsen av 1970-tallet.

Min versjon av dette bacon virkelig hengsler på einer bær, som er tilgjengelig i noen gode supermarkeder, eller du kan bestille dem på nettet.

Fordi det ikke er røyk, ingen nitrat og en slik kort kur, varer dette bacon bare ca 10 dager i kjøleskapet, tett innpakket. Men det fryser fint.

Ingredienser
1 5-pund stykke svinekjøtt magen
1/4 kopp brunt sukker
20 gram Kosher salt, ca 2 avrundede spiseskjeer
3 ss sort pepper
3 ss knust einer bær (valgfritt)
2 ss knust tørket salvie
1 ss tørket timian
Instruksjoner
Få en lidded container omtrent store nok til å inneholde svinekjøtt magen. Skjær magen i en fin rektangulær form til å passe. Bruk tilbehør i pølse, eller Slow-Cook dem.
Det er ditt valg å forlate huden på magen eller kutte den av. Hvis du planlegger å Slow-kokk din ferdig bacon, som med bønner eller av seg selv, la skallet på: det er deilig Når kokt. Men hvis du har tenkt på dette med sauterte greener eller i stedet for kommersiell bacon, Skjær skallet av forsiktig med din skarpeste kniven.
Bland salt og alle krydder og gni dem inn i svinekjøtt magen. Coat magen med eventuelle gjenværende krydder.
Sett magen i en stor fryser pose eller vikle i plastfolie eller slakter papir, og deretter sette den inn i kjøleskapet.
Hold bacon i kjøleskapet for 5-6 dager, avhengig av hvor tykt det er. Virkelig tykk mage trenger mer tid. Snu platen hver dag. Det vil gråte fuktighet; Dette er en god ting. Bare la den stå i beholderen.
Etter bacon er kurert, ta den ut og skyll den av med kaldt vann. Klapp bacon tørr med et papir håndkle og sett den på en wire rack å tørke litt. Du kan la den på disken i noen timer, eller over natten i kjøleskapet.
Skjær den i biter du tror du vil bruke innen 10 dager og fryse resten i plast, deretter folie. Eller, enda bedre, vakuum forsegle dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *