PORCINI RAVIOLI

Disse porcini ravioli er en dobbel ned på porcini sopp: det er porcini pulver i pasta, og fyllet er en puré av fersk porcini sopp. Jeg gjør mye ravioli og andre fylt pasta, men dette rangerer som en av mine favoritter: det er jorden i en bit.

Jeg liker min oppskrift slik den er, men det er noen erstatninger du kan gjøre. Du kan hoppe over Farro eller hele hvetemel og bruke alle-formål, og du kan bruke tørket porcini sopp, også. Hvis du gjør det, rehydrate dem i varmt vann i 30 minutter eller så før du fortsetter med oppskriften. Du vil ønske om ca 1 unse tørket porcini.

Fyllet er rikt, så gjør din porcini ravioli på den lille siden; Hvis du vil, kan du gjøre dem til tortellini.

Ingredienser
Pasta
1 kopp Farro eller hele hvetemel
1 1/2 kopper italiensk «OO » eller Universal mel
3 egg
3 ss vann
2 ss porcini pulver (valgfritt)
Fylle
1/2 pund fersk porcini, eller cremini sopp, hakket
2 fedd hvitløk
1/2 kopp fløte
3 ss smør
3 sprigs frisk timian, eller 1 ts tørket
Salt etter smak
Å TJENE
2 eller 3 ss høykvalitets olivenolje
sort pepper etter smak
2 ss hakket frisk salvie
Sitronsaft etter smak
Instruksjoner
Gjør deigen. Bland de to mel, salt og porcini pulver i en stor bolle og bland å kombinere. Lag en brønn i midten av mel. Pisk eggene og vann sammen og hell i brønnen i melet. Bland med en gaffel til Shaggy, og bland med hendene til deigen kommer sammen. Kna på en floured overflate for 4 til 6 minutter, eller til deigen er elastisk, og ikke klissete. Coat med en tynn film av olivenolje og pakk i plastfolie. Sett til side i minst 1 time, og opp til en dag i kjøleskapet.
Gjør fyllet. Brown porcini i smør, legg deretter til hvitløk. Dryss litt salt over pannen. Surr alt til hvitløk blir gyllen, og hell i fløte og timian. Småkoke forsiktig til porcini er myke, ca 10 minutter. Kaste timian sprigs og skrape alt i en blender. Buzz i en puré. Smak for salt igjen og legge til noen hvis nødvendig.
For å gjøre ravioli, sette deg opp et stort område å arbeide. Ha en liten bolle med vann i den. Klipp av et stykke deig. Dekk resten med plast brytes. Roll deigen ut til den er veldig tynn, men ikke hele veien til den endelige innstillingen; Jeg går til nr. 7 på min Atlas maskin, der no. 9 er den tynneste. Bruk en vinglasset eller en sirkel kutter å kutte ut sirkler av deigen, og plassere en 1/2 teskje til en teskje-avhengig av hvor store kretsene dine er-rett under midten av hver sirkel. Dypp fingeren i vann bollen og kjøre den langs utsiden kanten av pasta sirkelen. Fold over sirkelen for å gjøre ravioli, og pass på å trykke ut eventuelle luftbobler. Sett hver ravioli til side på en floured overflate som du gjør dem.
Å lage mat, kok i saltvann i 1 minutt etter at de flyter til overflaten. Kaste med oljen, nykvernet sort pepper og salvie. Spritz med et snev av sitronsaft og server på en gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *