TYSK BACON

Jeg koker mye tysk og skandinavisk mat. Det fascinerer meg hvor lite vi amerikanere virkelig vet om denne maten, eller i det minste dens potensial. Verken mat er nødvendigvis tung, brun og kjedelig. Men de stoler tungt på røkt kjøtt, som bacon.

Jeg kikket rundt etter en «autentisk» tysk bacon oppskrift, men kom til kort. Mens jeg mistenker at de fleste bacon i Tyskland og deromkring er rett og slett kurert med salt og røkt, var jeg på utkikk etter noe med litt mer Regional karakter. Og siden jeg ikke fant en, gikk jeg om å lage en.

Jeg begynte med litt svinekjøtt magen. Ingen grunn til at dette ikke ville fungere med en feit villsvin, men det må være en feit en. Så jeg kastet i en haug med germanske-Nord-Europa smaker: tysk brandy, sennep, selleri frø, karve, hvitløk, merian og sort pepper. Kurert det 3 dager i kjøleskapet, snu den over hver dag, deretter av til røyker.

Nå antar jeg at du kan røyke dette over alle tre du ville, men for meg, hvis det kommer til å bli tysk den trenger å bli røkt over bøk, or, bjørk eller eik. Jeg valgte eik.

Resultatet er perfekt med tysk mat. Du for det meste plukke opp svart pepper, selleri frø, sennep og karve, men du faktisk får et snev av Brandy og merian. Hvitløk er ganske dempet. Jeg har skiver dette og spist det som vanlig bacon, men jeg stort sett bruker det i gryteretter og braises.

Tysk bacon spiller en hovedrolle i min oppskrift på kantareller og gresskar Spätzle; Det er verdt å gjøre dette bacon utelukkende for denne parabolen. Det er så bra det vil gjøre at du vil ha en dirndl eller lederhosen og drikke øl. Eller kanskje bare drikke øl…

Ingredienser
3 pund skive av svinekjøtt magen
2 ss brandy, fortrinnsvis tysk brandy
27 gram Kosher salt, ca 3 nivå spiseskjeer
4 gram herding salt (Instacure no. 1), om en heaping 1/4 TS
1/4 kopp brunt sukker
1/2 ts selleri frø
1 ts tørket merian
1 ts sennep pulver
1 ts karve frø, bakken
2 ts hvitløk pulver
2 ts sort pepper
Instruksjoner
Finn en container som vil bare om Hold svinekjøtt magen, eller bruke en tung plikt, sealable plastpose. Masser svinekjøtt magen med Brandy over en bolle. Hvis du har noen ekstra brandy, helle den inn i beholderen eller plastposen.
Bland alle de tørre ingrediensene for kur sammen, og deretter massere det inn i kjøttet. Sett svinekjøtt og eventuelle gjenværende kur inn i plastpose eller container, forsegle den og sette den inn i kjøleskapet i 3 til 5 dager. Hver 12 timer eller deromkring, snu svinekjøtt. Dette bidrar til å fordele kuren jevnt.
Ta svinekjøtt magen ut og raskt skyll av kur under kaldt vann. Noen kur vil holde seg til kjøttet-la det, som det gir smaken. Klapp kjøttet tørt med papirhåndklær og satt på et kjøle stativ. Sett stativet under et tak vifte eller i et annet kjølig, Breezy sted og la det tørke i minst 2 timer, fortrinnsvis 4. Eller, kan du sette kjøttet på et kjøle stativ satt i kjøleskapet avdekket og la den over natten.
Når du er klar til å røyke, røyk bacon på ca 225 ° f for 4 til 6 timer. Jeg har aldri sjekke interne temperaturen på bacon, men hvis du er ute etter en temperatur, mellom 140 ° c og 165 ° f er fin. Dette er en ganske godt kurert bacon så du trenger ikke å lage mat i helvete ut av det. Avkjøl før bruk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *